Island Flag

Islands Konsulat i Hirtshals

Danmark Flag

Den Islands diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Islands konsulat i Hirtshals. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Islands ambassade og alle andre Islands konsulater i Danmark .

Islands Konsulat i Hirtshals
Icelandic Honorary Consulate in Hirtshals, Denmark - Pier II, nr. 16 - P. O. Box 34 - Hirtshals - Denmark

Telefon:

(+45) 98 94 23 33

Fax:

(+45) 98 94 23 79

E-mail:

iceconsul@nilco.dk

Hjemmeside:

www.iceland.is/iceland-abroad/dk/

Konsul:

Åbningstid:

Efter aftale

Islands konsulat er en bilateral mission i Hirtshals og promoverer Islands interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Islands konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Islands konsulat i Hirtshals ledes af , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 98 94 23 33 eller e-mail iceconsul@nilco.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Islands konsulat

Nu om dage kræver mange Islands konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Islands konsulat i Hirtshals kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Islands konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Hirtshals?

Det kan være, at Island har flere konsulater i Danmark. Hvis det Islands konsulat i Hirtshals er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Islands konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Islands konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Fredericia, Helsingør, Herning, Hirtshals, Horsens, Odense, Randers, Rønne, Sonderborg og Thisted

Islands Ambassade i Danmark - Konsulatet i Hirtshals eller andre Islands konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Islands ambassade i Danmark Islands Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Islands konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Islands konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Islands konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.