Frankrig Flag

Fransk Konsulat i Rønne

Danmark Flag

Den Franske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Frankrigs konsulat i Rønne. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Franske ambassade og alle andre Fransk konsulater i Danmark.

Fransk Konsulat i Rønne
French Consulate in Ronne, Denmark Ahlstrandsvej 10 3700 Ronne Denmark

Telefon:

(+45) 56 95 75 75

Fax:

(+45) 56 95 75 78

E-mail:

he@575.dk

Hjemmeside:

Konsul:

Mr Henrik Espersen

Åbningstid:

Frankrigs konsulat er en bilateral mission i Rønne og promoverer Franske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Franske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Frankrigs konsulat i Rønne ledes af Mr Henrik Espersen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 56 95 75 75 eller e-mail he@575.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Frankrigs konsulat

Nu om dage kræver mange Franske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Frankrigs konsulat i Rønne kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Franske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Rønne?

Det kan være, at Frankrig har flere konsulater i Danmark. Hvis det Fransk konsulat i Rønne er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Fransk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Franske konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aalborg, Aarhus, Frederikshavn, Herning, Odense, Ribe og Rønne

Franske Ambassade i Danmark - Konsulatet i Rønne eller andre Franske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Franske ambassade i Danmark Frankrigs Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Fransk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Fransk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Fransk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.