Frankrig Flag

Fransk Konsulat i Aalborg

Danmark Flag

Den Franske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Frankrigs konsulat i Aalborg. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Franske ambassade og alle andre Fransk konsulater i Danmark.

Fransk Konsulat i Aalborg
Honorary Consulate of France in Aalborg, Denmark - HjulmandKaptain - Ostre Havnegade 12 - 9000 - Aalborg - Denmark

Telefon:

(+45) 70 15 10 00 & (+45) 40 63 12 03

Fax:

E-mail:

ala@70151000.dk

Hjemmeside:

dk.ambafrance.org

Konsul:

Mr Anker Laden-Andersen

Åbningstid:

Mandag-Torsdag: 8.00-15.00 / Fredag: 8.00-13.00

Frankrigs konsulat er en bilateral mission i Aalborg og promoverer Franske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Franske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Frankrigs konsulat i Aalborg ledes af Mr Anker Laden-Andersen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 70 15 10 00 & (+45) 40 63 12 03 eller e-mail ala@70151000.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Frankrigs konsulat

Nu om dage kræver mange Franske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Frankrigs konsulat i Aalborg kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Franske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aalborg?

Det kan være, at Frankrig har flere konsulater i Danmark. Hvis det Fransk konsulat i Aalborg er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Fransk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aalborg, Aarhus, Frederikshavn, Herning, Odense, Ribe og Rønne

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aalborg eller andre Franske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Franske ambassade i Danmark Frankrigs Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Fransk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Fransk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Fransk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale