Spanien Flag

Spaniens Konsulat i Odense

Danmark Flag

Den Spaniens diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Spaniens konsulat i Odense. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Spaniens ambassade og alle andre Spaniens konsulater i Danmark.

Spaniens Konsulat i Odense
Honorary Vice Consulate of Spain in Odense, Denmark - Brstenbindevej 2 - 5230 Odense M - Denmark

Telefon:

(+45) 31 69 72 15

Fax:

E-mail:

Viceconsulado@odense.dk

Hjemmeside:

Konsul:

Roberto Arraiaga Jimenez Vice

Åbningstid:

Mandag-Fredag: 10.00-14.00

Spaniens konsulat er en bilateral mission i Odense og promoverer Spaniens interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Spaniens konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Spaniens konsulat i Odense ledes af Roberto Arraiaga Jimenez Vice , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 31 69 72 15 eller e-mail Viceconsulado@odense.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Spaniens konsulat

Nu om dage kræver mange Spaniens konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Spaniens konsulat i Odense kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Spaniens konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Odense?

Det kan være, at Spanien har flere konsulater i Danmark. Hvis det Spaniens konsulat i Odense er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Spaniens konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aarhus og Odense

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Odense eller andre Spaniens konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Spaniens ambassade i Danmark Spaniens Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Spaniens konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Spaniens konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Spaniens konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale