Spanien Flag

Spaniens Konsulat i Aarhus

Danmark Flag

Den Spaniens diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Spaniens konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Spaniens ambassade og alle andre Spaniens konsulater i Danmark .

Spaniens Konsulat i Aarhus
Spanish Vice Consulate in Aarhus, Denmark - Ostre Skovvej 1 - 8240 Risskov - Denmark

Telefon:

+45 31109244

Fax:

E-mail:

viceconsulado@klematis.dk

Hjemmeside:

www.viceconsulado.dk

Konsul:

Jaume Ferrer Servera Vice

Åbningstid:

Efter aftale

Spaniens konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Spaniens interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Spaniens konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Spaniens konsulat i Aarhus ledes af Jaume Ferrer Servera Vice , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon +45 31109244 eller e-mail viceconsulado@klematis.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Spaniens konsulat

Nu om dage kræver mange Spaniens konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Spaniens konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Spaniens konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aarhus?

Det kan være, at Spanien har flere konsulater i Danmark. Hvis det Spaniens konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Spaniens konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Spaniens konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aarhus

Spaniens Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Spaniens konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Spaniens ambassade i Danmark Spaniens Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Spaniens konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Spaniens konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Spaniens konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.