Belgien Flag

Belgisk Konsulat i Odense

Danmark Flag

Den Belgiske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Belgiens konsulat i Odense. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Belgiske ambassade og alle andre Belgisk konsulater i Danmark.

Belgisk Konsulat i Odense
Belgian Honorary Consulate in Odense, Denmark - Ostre Stationsvej 1-5 - 5000 Odense C - Denmark

Telefon:

(+45) 6571 1011

Fax:

E-mail:

nt@3cgroups.dk

Hjemmeside:

denmark.diplomatie.belgium.be

Konsul:

Mr Niels Thorborg

Åbningstid:

Efter aftale

Belgiens konsulat er en bilateral mission i Odense og promoverer Belgiske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Belgiske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Belgiens konsulat i Odense ledes af Mr Niels Thorborg , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 6571 1011 eller e-mail nt@3cgroups.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Belgiens konsulat

Nu om dage kræver mange Belgiske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Belgiens konsulat i Odense kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Belgiske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Odense?

Det kan være, at Belgien har flere konsulater i Danmark. Hvis det Belgisk konsulat i Odense er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Belgisk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aarhus, Haderslev og Odense

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Odense eller andre Belgiske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Belgiske ambassade i Danmark Belgiens Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Belgisk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Belgisk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Belgisk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale