Østrig Flag

Østrigs Konsulat i Aabenraa

Danmark Flag

Den Østrigs diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Østrigs konsulat i Aabenraa. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Østrigs ambassade og alle andre Østrigs konsulater i Danmark.

Østrigs Konsulat i Aabenraa
Austrian Honorary Consulate in Aabenraa, Denmark - Egelund 35 - DK-6200 Aabenraa - Denmark

Telefon:

(+45) 74 31 17 14

Fax:

(+45) 74 31 04 28

E-mail:

ptn@abena.dk

Hjemmeside:

bmeia.gv.at/oeb-kopenhagen/

Konsul:

Mr Preben Terp-Nielsen

Åbningstid:

Tirsdag-Sunday: 11.00-17.00

Østrigs konsulat er en bilateral mission i Aabenraa og promoverer Østrigs interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Østrigs konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Østrigs konsulat i Aabenraa ledes af Mr Preben Terp-Nielsen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 74 31 17 14 eller e-mail ptn@abena.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Østrigs konsulat

Nu om dage kræver mange Østrigs konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Østrigs konsulat i Aabenraa kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Østrigs konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aabenraa?

Det kan være, at Østrig har flere konsulater i Danmark. Hvis det Østrigs konsulat i Aabenraa er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Østrigs konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aabenraa, Aarhus og Odense

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aabenraa eller andre Østrigs konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Østrigs ambassade i Danmark Østrigs Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Østrigs konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Østrigs konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Østrigs konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale