Danmark Flag

Dansk Konsulat i Toronto

Canada Flag

Den Danske diplomatiske mission i Canada. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Toronto. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Canada. Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Canada.

Dansk Konsulat i Toronto
Danish Consulate General in Toronto, Canada - 2 Bloor Street West - Ste.2109 - Toronto - Ontario M4W 3E2 - Canada

Telefon:

(+1) 416 962 5669 & (+1) 647 627 2495

Fax:

E-mail:

yyzgkl@um.dk

Hjemmeside:

canada.um.dk

Konsul:

Mr Arne Nordtorp

Åbningstid:

Efter aftale

Danmarks konsulat er en bilateral mission i Toronto og promoverer Danske interesser i Canada.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Danmarks konsulat i Toronto ledes af Mr Arne Nordtorp , Konsul til Canada og kan kontaktes på telefon (+1) 416 962 5669 & (+1) 647 627 2495 eller e-mail yyzgkl@um.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Danmarks konsulat

Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Toronto kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Danske konsulater i Canada

Langt væk fra konsulatet i Toronto?

Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Canada. Hvis det Dansk konsulat i Toronto er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Calgary, Edmonton, Halifax, Iqaluit, Montreal, Regina, Saint John, St Johns, Toronto, Vancouver og Winnipeg

Ambassade i Canada - Konsulatet i Toronto eller andre Danske konsulater i Canada kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Canada Danmarks Ambassade i Ottawa

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Canada, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale