Danmark Flag

Dansk Konsulat i Sao Paulo

Brasilien Flag

Den Danske diplomatiske mission i Brasilien. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Sao Paulo. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Brasilien. Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Brasilien.

Dansk Konsulat i Sao Paulo
Danish Consulate General in Sao Paulo, Brazil - Rua Oscar Freire, 379, Cj 31 - 01426-900 Sao Paulo - SP - Brazil

Telefon:

(+55) 11 2127 0750

Fax:

(+55) 11 3068 9867

E-mail:

saogkl@um.dk

Hjemmeside:

brasilien.um.dk

Konsul:

Nikolaj Fredsted

Åbningstid:

Efter aftale

Danmarks konsulat er en bilateral mission i Sao Paulo og promoverer Danske interesser i Brasilien.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Danmarks konsulat i Sao Paulo ledes af Nikolaj Fredsted , Konsul til Brasilien og kan kontaktes på telefon (+55) 11 2127 0750 eller e-mail saogkl@um.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Danmarks konsulat

Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Sao Paulo kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Danske konsulater i Brasilien

Langt væk fra konsulatet i Sao Paulo?

Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Brasilien. Hvis det Dansk konsulat i Sao Paulo er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Belo Horizonte, Curitiba, Fortaleza, Manaus, Porto Alegre, Recife, Rio de Janeiro, Salvador og Sao Paulo

Ambassade i Brasilien - Konsulatet i Sao Paulo eller andre Danske konsulater i Brasilien kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Brasilien Danmarks Ambassade i Brasilia

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Brasilien, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale