Danmark Flag

Dansk Konsulat i Porto Alegre

Brasilien Flag

Den Danske diplomatiske mission i Brasilien. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Porto Alegre. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Brasilien. Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Brasilien.

Dansk Konsulat i Porto Alegre
Danish Honorary Consulate in Porto Alegre, Brazil - a/c CTIL - Rua Dona Teodora, 1306 - Salas 05 e 06 - Bairro Humaita - CEP 90240-300 - Porto Alegre - RS - Brazil

Telefon:

(+55) (51) 481 3399

Fax:

(+55) (51) 481 4050

E-mail:

frawoo@umgate.dk

Hjemmeside:

brasilien.um.dk

Konsul:

Frank Edward Cransen Woodhead

Åbningstid:

Mandag-Fredag: 09.00-16.00

Danmarks konsulat er en bilateral mission i Porto Alegre og promoverer Danske interesser i Brasilien.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Danmarks konsulat i Porto Alegre ledes af Frank Edward Cransen Woodhead , Konsul til Brasilien og kan kontaktes på telefon (+55) (51) 481 3399 eller e-mail frawoo@umgate.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Danmarks konsulat

Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Porto Alegre kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Danske konsulater i Brasilien

Langt væk fra konsulatet i Porto Alegre?

Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Brasilien. Hvis det Dansk konsulat i Porto Alegre er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Danske konsulater i Brasilien for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Belo Horizonte, Curitiba, Fortaleza, Manaus, Porto Alegre, Recife, Rio de Janeiro, Salvador og Sao Paulo

Danske Ambassade i Brasilien - Konsulatet i Porto Alegre eller andre Danske konsulater i Brasilien kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Brasilien Danmarks Ambassade i Brasilia

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Brasilien, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.