Tyskland Flag

Tysk Konsulat i Odense

Danmark Flag

Den Tyske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Tysklands konsulat i Odense. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Tyske ambassade og alle andre Tysk konsulater i Danmark.

Tysk Konsulat i Odense
German Honorary Consulate in Odense, Denmark - c/o Focus Advokater - Cortex Park Vest 3 - 5230 Odense M - Denmark

Telefon:

(+45) 20 19 74 47

Fax:

E-mail:

odense@hk-diplo.de

Hjemmeside:

kopenhagen.diplo.de

Konsul:

Jacob von Gehren

Åbningstid:

Efter aftale

Tysklands konsulat er en bilateral mission i Odense og promoverer Tyske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Tyske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Tysklands konsulat i Odense ledes af Jacob von Gehren , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 20 19 74 47 eller e-mail odense@hk-diplo.de

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Tysklands konsulat

Nu om dage kræver mange Tyske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Tysklands konsulat i Odense kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Tyske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Odense?

Det kan være, at Tyskland har flere konsulater i Danmark. Hvis det Tysk konsulat i Odense er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Tysk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aalborg, Aarhus, Haderslev, Odense og Rønne

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Odense eller andre Tyske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Tyske ambassade i Danmark Tysklands Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Tysk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Tysk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Tysk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale