Tyskland Flag

Tysk Konsulat i Nykøbing Falster

Danmark Flag

Den Tyske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Tysklands konsulat i Nykøbing Falster. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Tyske ambassade og alle andre Tysk konsulater i Danmark.

Tysk Konsulat i Nykøbing Falster
German Honorary Consulate in Nykobing Falster, Denmark - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefon:

Fax:

E-mail:

Hjemmeside:

http://www.kopenhagen.diplo.de

Konsul:

Vacant

Åbningstid:

- Dette konsulat er lukket -

Tysklands konsulat er en bilateral mission i Nykøbing Falster og promoverer Tyske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Tyske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Tysklands konsulat i Nykøbing Falster ledes af Vacant , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon eller e-mail

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Tysklands konsulat

Nu om dage kræver mange Tyske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Tysklands konsulat i Nykøbing Falster kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Tyske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Nykøbing Falster?

Det kan være, at Tyskland har flere konsulater i Danmark. Hvis det Tysk konsulat i Nykøbing Falster er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Tysk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Tyske konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aalborg, Aarhus, Haderslev, Middelfart, Nykøbing Falster, Odense og Rønne

Tyske Ambassade i Danmark - Konsulatet i Nykøbing Falster eller andre Tyske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Tyske ambassade i Danmark Tysklands Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Tysk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Tysk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Tysk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.