Grækenland Flag

Græsk Konsulat i Aarhus

Danmark Flag

Den Græske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Grækenlands konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Græske ambassade og alle andre Græsk konsulater i Danmark.

Græsk Konsulat i Aarhus
Greek Honorary Consulate in Aarhus, Denmark - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefon:

(+45) 3311 4533 (Embassy in Copenhagen)

Fax:

E-mail:

grcon.cop@mfa.gr

Hjemmeside:

www.mfa.gr/copenhagen

Konsul:

Vacant

Åbningstid:

- Dette konsulat er lukket -

Grækenlands konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Græske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Græske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Grækenlands konsulat i Aarhus ledes af Vacant , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 3311 4533 (Embassy in Copenhagen) eller e-mail grcon.cop@mfa.gr

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Grækenlands konsulat

Nu om dage kræver mange Græske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Grækenlands konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Græske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aarhus?

Det kan være, at Grækenland har flere konsulater i Danmark. Hvis det Græsk konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Græsk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aarhus

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Græske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Græske ambassade i Danmark Grækenlands Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Græsk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Græsk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Græsk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale