Holland Flag

Hollandsk Konsulat i Odense

Danmark Flag

Den Hollandske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Hollands konsulat i Odense. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Hollandske ambassade og alle andre Hollandsk konsulater i Danmark.

Hollandsk Konsulat i Odense
Netherlands Honorary Consulate in Odense, Denmark - Christiansgade 70 - 5000 Odense - Denmark

Telefon:

(+45) 66121419 & (+45) 65322845

Fax:

(+45) 65912975

E-mail:

rr@andersen-blaesbjerg.dk

Hjemmeside:

netherlandsandyou.nl/denmark

Konsul:

Robert Rasmussen

Åbningstid:

Efter aftale

Hollands konsulat er en bilateral mission i Odense og promoverer Hollandske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Hollandske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Hollands konsulat i Odense ledes af Robert Rasmussen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 66121419 & (+45) 65322845 eller e-mail rr@andersen-blaesbjerg.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Hollands konsulat

Nu om dage kræver mange Hollandske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Hollands konsulat i Odense kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Hollandske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Odense?

Det kan være, at Holland har flere konsulater i Danmark. Hvis det Hollandsk konsulat i Odense er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Hollandsk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aalborg, Aarhus, Klaksvik og Odense

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Odense eller andre Hollandske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Hollandske ambassade i Danmark Hollands Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Hollandsk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Hollandsk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Hollandsk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale