Slovakiet Flag

Slovakisk Konsulat i Aarhus

Danmark Flag

Den Slovakiske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Slovakiets konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Slovakiske ambassade og alle andre Slovakisk konsulater i Danmark.

Slovakisk Konsulat i Aarhus
Consular Office of the Slovak Republic in Denmark - Marselisborg Havnevej 56. 2 - 8000 Aarhus C - Denmark

Telefon:

(+45) 70 26 70 10

Fax:

E-mail:

mo@innovater.dk

Hjemmeside:

Konsul:

Claus Sogaard Poulsen

Åbningstid:

Slovakiets konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Slovakiske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Slovakiske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Slovakiets konsulat i Aarhus ledes af Claus Sogaard Poulsen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 70 26 70 10 eller e-mail mo@innovater.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Slovakiets konsulat

Nu om dage kræver mange Slovakiske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Slovakiets konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Slovakiske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aarhus?

Det kan være, at Slovakiet har flere konsulater i Danmark. Hvis det Slovakisk konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Slovakisk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aarhus

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Slovakiske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Slovakiske ambassade i Danmark Slovakiets Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Slovakisk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Slovakisk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Slovakisk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale