Italien Flag

Italiensk Konsulat i Aalborg

Danmark Flag

Den Italienske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Italiens konsulat i Aalborg. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Italienske ambassade og alle andre Italiensk konsulater i Danmark.

Italiensk Konsulat i Aalborg
Italian Vice Consulate in Aalborg, Denmark - Vingaardgade 25 - 9000 Aalborg - Denmark

Telefon:

(+45) 4063 8050

Fax:

(+45) 9816 1551

E-mail:

Hjemmeside:

ambcopenaghen.esteri.it

Konsul:

Vice

Åbningstid:

Efter aftale

Italiens konsulat er en bilateral mission i Aalborg og promoverer Italienske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Italienske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Italiens konsulat i Aalborg ledes af Vice , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 4063 8050 eller e-mail

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Italiens konsulat

Nu om dage kræver mange Italienske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Italiens konsulat i Aalborg kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Italienske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aalborg?

Det kan være, at Italien har flere konsulater i Danmark. Hvis det Italiensk konsulat i Aalborg er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Italiensk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Italienske konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aalborg, Aarhus og Odense

Italienske Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aalborg eller andre Italienske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Italienske ambassade i Danmark Italiens Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Italiensk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Italiensk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Italiensk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.