Slovenien Flag

Slovensk Konsulat i Aarhus

Danmark Flag

Den Slovenske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Sloveniens konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Slovenske ambassade og alle andre Slovensk konsulater i Danmark.

Slovensk Konsulat i Aarhus
Slovenian Consulate in Aarhus, Denmark Stenvadet 6 8240 Risskov Denmark

Telefon:

(+45) 86 20 42 00

Fax:

(+45) 86 17 18 17

E-mail:

mail@slovenien.dk

Hjemmeside:

www.slovenien.dk

Konsul:

Mr Knud Kristensen

Åbningstid:

Efter aftale

Sloveniens konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Slovenske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Slovenske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Sloveniens konsulat i Aarhus ledes af Mr Knud Kristensen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 86 20 42 00 eller e-mail mail@slovenien.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Sloveniens konsulat

Nu om dage kræver mange Slovenske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Sloveniens konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Slovenske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aarhus?

Det kan være, at Slovenien har flere konsulater i Danmark. Hvis det Slovensk konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Slovensk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aarhus

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Slovenske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Slovenske ambassade i Danmark Sloveniens Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Slovensk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Slovensk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Slovensk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale