Singapore Flag

Singapores Konsulat i København

Danmark Flag

Den Singapores diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Singapores konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Singapores ambassade og alle andre Singapores konsulater i Danmark.

Singapores Konsulat i København
Singaporean Consulate General in Copenhagen, Denmark Snorresgade 20 2300 Copenhagen S Denmark

Telefon:

(+45) 32 548-360

Fax:

(+45) 32 548-370

E-mail:

sincon@scan-group.dk

Hjemmeside:

www.mfa.gov.sg/copenhagen

Konsul:

Mr Morten Jepelt

Åbningstid:

Singapores konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Singapores interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Singapores konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Singapores konsulat i København ledes af Mr Morten Jepelt , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 32 548-360 eller e-mail sincon@scan-group.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Singapores konsulat

Nu om dage kræver mange Singapores konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Singapores konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Singapores konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Singapore har flere konsulater i Danmark. Hvis det Singapores konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Singapores konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Singapores konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Singapores ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Singapores konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Singapores konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Singapores konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale