Letland Flag

Letlands Konsulat i Rønne

Danmark Flag

Den Letlands diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Letlands konsulat i Rønne. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Letlands ambassade og alle andre Letlands konsulater i Danmark.

Letlands Konsulat i Rønne
Latvian Consulate in Ronne, Denmark Bornholms Brandforsikring A/S Tornegade 8 3700 Ronne Denmark

Telefon:

(+45) 61 61 11 75

Fax:

(+45) 56 93 00 02

E-mail:

pfh@bornbrand.dk

Hjemmeside:

Konsul:

Mr Poul Friis Hansen

Åbningstid:

Letlands konsulat er en bilateral mission i Rønne og promoverer Letlands interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Letlands konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Letlands konsulat i Rønne ledes af Mr Poul Friis Hansen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 61 61 11 75 eller e-mail pfh@bornbrand.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Letlands konsulat

Nu om dage kræver mange Letlands konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Letlands konsulat i Rønne kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Letlands konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Rønne?

Det kan være, at Letland har flere konsulater i Danmark. Hvis det Letlands konsulat i Rønne er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Letlands konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aalborg, Middelfart og Rønne

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Rønne eller andre Letlands konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Letlands ambassade i Danmark Letlands Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Letlands konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Letlands konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Letlands konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale