Litauen Flag

Litauens Konsulat i Holstebro

Danmark Flag

Den Litauens diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Litauens konsulat i Holstebro. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Litauens ambassade og alle andre Litauens konsulater i Danmark.

Litauens Konsulat i Holstebro
Lithuanian Honorary Consulate in Holstebro, Denmark - Fredericiagade 24 - 7500 Holstebro - Denmark

Telefon:

(+45) 22 56 78 57

Fax:

E-mail:

henny@post9.tele.dk

Hjemmeside:

Konsul:

Henny Sidelmann

Åbningstid:

Efter aftale

Litauens konsulat er en bilateral mission i Holstebro og promoverer Litauens interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Litauens konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Litauens konsulat i Holstebro ledes af Henny Sidelmann , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 22 56 78 57 eller e-mail henny@post9.tele.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Litauens konsulat

Nu om dage kræver mange Litauens konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Litauens konsulat i Holstebro kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Litauens konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Holstebro?

Det kan være, at Litauen har flere konsulater i Danmark. Hvis det Litauens konsulat i Holstebro er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Litauens konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aalborg, Aarhus, Holstebro, Kolding og Skive

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Holstebro eller andre Litauens konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Litauens ambassade i Danmark Litauens Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Litauens konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Litauens konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Litauens konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale