Jamaica Flag

Jamaicansk Konsulat i København

Danmark Flag

Den Jamaicanske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Jamaicas konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Jamaicanske ambassade og alle andre Jamaicansk konsulater i Danmark.

Jamaicansk Konsulat i København
Jamaican Consulate in Copenhagen, Denmark Amaliegade 36, 2nd floor 1256 Copenhagen K Denmark

Telefon:

(+45) 20 481 350

Fax:

E-mail:

jamaica@jamaica-konsulat.dk

Hjemmeside:

www.jamaica-konsulat.dk

Konsul:

Susanne van Hauen

Åbningstid:

Jamaicas konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Jamaicanske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Jamaicanske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Jamaicas konsulat i København ledes af Susanne van Hauen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 20 481 350 eller e-mail jamaica@jamaica-konsulat.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Jamaicas konsulat

Nu om dage kræver mange Jamaicanske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Jamaicas konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Jamaicanske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Jamaica har flere konsulater i Danmark. Hvis det Jamaicansk konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Jamaicansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Jamaicanske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Jamaicanske ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Jamaicansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Jamaicansk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Jamaicansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale