Estland Flag

Estlands Konsulat i Rønne

Danmark Flag

Den Estlands diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Estlands konsulat i Rønne. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Estlands ambassade og alle andre Estlands konsulater i Danmark.

Estlands Konsulat i Rønne
Estonian Honorary Consulate in Ronne, Denmark - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefon:

(+45) 39 46 30 70 (Embassy in Copenhagen)

Fax:

E-mail:

Embassy.Copenhagen@mfa.ee

Hjemmeside:

copenhagen.mfa.ee

Konsul:

Vacant

Åbningstid:

- Dette konsulat er lukket -

Estlands konsulat er en bilateral mission i Rønne og promoverer Estlands interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Estlands konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Estlands konsulat i Rønne ledes af Vacant , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 39 46 30 70 (Embassy in Copenhagen) eller e-mail Embassy.Copenhagen@mfa.ee

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Estlands konsulat

Nu om dage kræver mange Estlands konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Estlands konsulat i Rønne kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Estlands konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Rønne?

Det kan være, at Estland har flere konsulater i Danmark. Hvis det Estlands konsulat i Rønne er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Estlands konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Estlands konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aalborg, Aarhus, Fredericia, Næstved, Odense og Rønne

Estlands Ambassade i Danmark - Konsulatet i Rønne eller andre Estlands konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Estlands ambassade i Danmark Estlands Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Estlands konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Estlands konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Estlands konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.