Finland Flag

Finsk Konsulat i Rønne

Danmark Flag

Den Finske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Finlands konsulat i Rønne. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Finske ambassade og alle andre Finsk konsulater i Danmark.

Finsk Konsulat i Rønne
Finnish Honorary Consulate in Ronne, Denmark - Lillegade 19 - P. O. Box 80 - 3700 Ronne - Denmark

Telefon:

(+45) 56 95 41 66 & (+45) 20 15 44 66

Fax:

(+45) 56 95 91 66

E-mail:

lillegade@tdcadsl.dk

Hjemmeside:

finlandabroad.fi/web/dnk/honorary-consulates

Konsul:

Mr Svend-Erik Larsen

Åbningstid:

Efter aftale

Finlands konsulat er en bilateral mission i Rønne og promoverer Finske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Finske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Finlands konsulat i Rønne ledes af Mr Svend-Erik Larsen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 56 95 41 66 & (+45) 20 15 44 66 eller e-mail lillegade@tdcadsl.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Finlands konsulat

Nu om dage kræver mange Finske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Finlands konsulat i Rønne kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Finske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Rønne?

Det kan være, at Finland har flere konsulater i Danmark. Hvis det Finsk konsulat i Rønne er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Finsk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aarhus, København, Herning, Odense og Rønne

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Rønne eller andre Finske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Finske ambassade i Danmark Finlands Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Finsk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Finsk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Finsk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale