Tjekkiet Flag

Tjekkisk Konsulat i Aarhus

Danmark Flag

Den Tjekkiske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Tjekkiets konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Tjekkiske ambassade og alle andre Tjekkisk konsulater i Danmark.

Tjekkisk Konsulat i Aarhus
Honorary Consulate of Czech Republic in Aarhus, Denmark - Sofienlystvej 6-8 - 8340 Malling - Aarhus - Denmark

Telefon:

(+45) 88 80 82 40

Fax:

E-mail:

aarhus@honorary.mzv.cz

Hjemmeside:

Konsul:

Stig Hellstern

Åbningstid:

Efter aftale

Tjekkiets konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Tjekkiske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Tjekkiske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Tjekkiets konsulat i Aarhus ledes af Stig Hellstern , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 88 80 82 40 eller e-mail aarhus@honorary.mzv.cz

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Tjekkiets konsulat

Nu om dage kræver mange Tjekkiske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Tjekkiets konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Tjekkiske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aarhus?

Det kan være, at Tjekkiet har flere konsulater i Danmark. Hvis det Tjekkisk konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Tjekkisk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aarhus

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Tjekkiske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Tjekkiske ambassade i Danmark Tjekkiets Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Tjekkisk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Tjekkisk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Tjekkisk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale