Cypern Flag

Cyperns Konsulat i Aarhus

Danmark Flag

Den Cyperns diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Cyperns konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Cyperns ambassade og alle andre Cyperns konsulater i Danmark.

Cyperns Konsulat i Aarhus
Cypriot Consulate in Aarhus, Denmark Oldrupvej 57 8350 Hundslund Denmark

Telefon:

(+45) 86 550 538 (+45) 40 680 538

Fax:

(+45) 86 550 940

E-mail:

zoewindin@gmail.com

Hjemmeside:

Konsul:

Mrs Zoouella Winding Jensen

Åbningstid:

09:00 - 14:00

Cyperns konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Cyperns interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Cyperns konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Cyperns konsulat i Aarhus ledes af Mrs Zoouella Winding Jensen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 86 550 538 (+45) 40 680 538 eller e-mail zoewindin@gmail.com

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Cyperns konsulat

Nu om dage kræver mange Cyperns konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Cyperns konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Cyperns konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aarhus?

Det kan være, at Cypern har flere konsulater i Danmark. Hvis det Cyperns konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Cyperns konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aarhus

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Cyperns konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Cyperns ambassade i Danmark Cyperns Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Cyperns konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Cyperns konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Cyperns konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale