Kroatien Flag

Kroatiens Konsulat i Aarhus

Danmark Flag

Den Kroatiens diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Kroatiens konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Kroatiens ambassade og alle andre Kroatiens konsulater i Danmark.

Kroatiens Konsulat i Aarhus
Honorary Consulate of Croatia in Aarhus, Denmark - Vaerkmestergade 2 - 8000 Aarhus C - Denmark

Telefon:

(+45) 72 27 00 00

Fax:

E-mail:

consulate.croatia@bechbruun.com

Hjemmeside:

Konsul:

Mr Jakob Ostervang

Åbningstid:

Efter aftale

Kroatiens konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Kroatiens interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Kroatiens konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Kroatiens konsulat i Aarhus ledes af Mr Jakob Ostervang , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 72 27 00 00 eller e-mail consulate.croatia@bechbruun.com

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Kroatiens konsulat

Nu om dage kræver mange Kroatiens konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Kroatiens konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Kroatiens konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aarhus?

Det kan være, at Kroatien har flere konsulater i Danmark. Hvis det Kroatiens konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Kroatiens konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aalborg og Aarhus

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Kroatiens konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Kroatiens ambassade i Danmark Kroatiens Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Kroatiens konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Kroatiens konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Kroatiens konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale