Bulgarien Flag

Bulgarsk Konsulat i Esbjerg

Danmark Flag

Den Bulgarske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Bulgariens konsulat i Esbjerg. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Bulgarske ambassade og alle andre Bulgarsk konsulater i Danmark.

Bulgarsk Konsulat i Esbjerg
Honorary Consulate of Bulgaria in Esbjerg, Denmark - Lyngvej 64 - 6710 Esbjerg V - Denmark

Telefon:

(+45) 79 12 54 55

Fax:

E-mail:

se@tblaw.dk

Hjemmeside:

www.mfa.bg/en/embassies/denmark

Konsul:

Mr. Soren Ellerbaek

Åbningstid:

By Appointment

Bulgariens konsulat er en bilateral mission i Esbjerg og promoverer Bulgarske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Bulgarske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Bulgariens konsulat i Esbjerg ledes af Mr. Soren Ellerbaek , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 79 12 54 55 eller e-mail se@tblaw.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Bulgariens konsulat

Nu om dage kræver mange Bulgarske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Bulgariens konsulat i Esbjerg kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Bulgarske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Esbjerg?

Det kan være, at Bulgarien har flere konsulater i Danmark. Hvis det Bulgarsk konsulat i Esbjerg er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Bulgarsk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Ebeltoft og Esbjerg

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Esbjerg eller andre Bulgarske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Bulgarske ambassade i Danmark Bulgariens Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Bulgarsk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Bulgarsk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Bulgarsk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale