Bhutan Flag

Bhutansk Konsulat i København

Danmark Flag

Den Bhutanske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Bhutans konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Bhutanske ambassade og alle andre Bhutansk konsulater i Danmark.

Bhutansk Konsulat i København
Honorary Consulate of Bhutan Copenhagen, Denmark - Svanemollevej 17 - 2100 Copenhagen - Denmark

Telefon:

(+45) 65 48 02 00

Fax:

_

E-mail:

info@thornico.com

Hjemmeside:

Konsul:

Mr Christian Nicholas Stadil

Åbningstid:

Mandag-Fredag: 09.00-16.00

Bhutans konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Bhutanske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Bhutanske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Bhutans konsulat i København ledes af Mr Christian Nicholas Stadil , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 65 48 02 00 eller e-mail info@thornico.com

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Bhutans konsulat

Nu om dage kræver mange Bhutanske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Bhutans konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Bhutanske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Bhutan har flere konsulater i Danmark. Hvis det Bhutansk konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Bhutansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Bhutanske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Bhutanske ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Bhutansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Bhutansk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Bhutansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale