Armenien Flag

Armensk Konsulat i København

Danmark Flag

Den Armenske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Armeniens konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Armenske ambassade og alle andre Armensk konsulater i Danmark.

Armensk Konsulat i København
Honorary Consulate of Armenia in Copenhagen, Denmark - Copenhagen - Denmark

Telefon:

(+45) 28 18 73 60

Fax:

E-mail:

art@partnerteam.dk

Hjemmeside:

Konsul:

Artour Karapetian

Åbningstid:

Efter aftale

Armeniens konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Armenske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Armenske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Armeniens konsulat i København ledes af Artour Karapetian , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 28 18 73 60 eller e-mail art@partnerteam.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Armeniens konsulat

Nu om dage kræver mange Armenske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Armeniens konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Armenske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Armenien har flere konsulater i Danmark. Hvis det Armensk konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Armensk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Armenske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Armenske ambassade i Danmark Armeniens Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Armensk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Armensk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Armensk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale