Ukraine Flag

Ukraines Konsulat i Esbjerg

Danmark Flag

Den Ukraines diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Ukraines konsulat i Esbjerg. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Ukraines ambassade og alle andre Ukraines konsulater i Danmark.

Ukraines Konsulat i Esbjerg
Honorary Consulate of Ukraine in Esbjerg, Denmark - Nymindegabvej 241 - 6855 Outrup - Denmark

Telefon:

(+45) 73 70 75 69

Fax:

E-mail:

konsul.ua@axelgaard.org

Hjemmeside:

Konsul:

Tom Axelgaard

Åbningstid:

Efter aftale

Ukraines konsulat er en bilateral mission i Esbjerg og promoverer Ukraines interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Ukraines konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Ukraines konsulat i Esbjerg ledes af Tom Axelgaard , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 73 70 75 69 eller e-mail konsul.ua@axelgaard.org

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Ukraines konsulat

Nu om dage kræver mange Ukraines konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Ukraines konsulat i Esbjerg kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Ukraines konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Esbjerg?

Det kan være, at Ukraine har flere konsulater i Danmark. Hvis det Ukraines konsulat i Esbjerg er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Ukraines konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aarhus og Esbjerg

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Esbjerg eller andre Ukraines konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Ukraines ambassade i Danmark Ukraines Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Ukraines konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Ukraines konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Ukraines konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale