Danmark Flag

Dansk Konsulat i Praia

Kap Verde Flag

Den Danske diplomatiske mission i Kap Verde. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Praia. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Kap Verde. Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Kap Verde.

Dansk Konsulat i Praia
Honorary Consulate of Denmark in Praia, Cape Verde - Praia - Santiago - Cape Verde

Telefon:

(+238) 262 7555

Fax:

E-mail:

consuladodinamarca.praia@gmail.com

Hjemmeside:

Konsul:

Åbningstid:

Efter aftale

Danmarks konsulat er en bilateral mission i Praia og promoverer Danske interesser i Kap Verde.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Danmarks konsulat i Praia ledes af , Konsul til Kap Verde og kan kontaktes på telefon (+238) 262 7555 eller e-mail consuladodinamarca.praia@gmail.com

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Danmarks konsulat

Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Praia kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Danske konsulater i Kap Verde

Langt væk fra konsulatet i Praia?

Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Kap Verde. Hvis det Dansk konsulat i Praia er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Mindelo, Praia og Santa Maria

Ambassade i Kap Verde - Konsulatet i Praia eller andre Danske konsulater i Kap Verde kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Kap Verde

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Kap Verde, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale