Palæstina Flag

Palæstinensisk Konsulat i København

Danmark Flag

Den Palæstinensiske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Palæstinas konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Palæstinensiske ambassade og alle andre Palæstinensisk konsulater i Danmark.

Palæstinensisk Konsulat i København
Mission of Palestine in Copenhagen, Denmark - H. C. Andersens Boulevard 48, 1st fl. - 1553 Copenhagen V - Denmark

Telefon:

(+45) 33 93 22 39

Fax:

(+45) 33 93 22 86

E-mail:

mail@palestine.dko

Hjemmeside:

www.palestine.dk

Konsul:

Representative

Åbningstid:

Efter aftale

Palæstinas konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Palæstinensiske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Palæstinensiske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Palæstinas konsulat i København ledes af Representative, Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 33 93 22 39 eller e-mail mail@palestine.dko

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Palæstinas konsulat

Nu om dage kræver mange Palæstinensiske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Palæstinas konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Palæstinensiske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Palæstina har flere konsulater i Danmark. Hvis det Palæstinensisk konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Palæstinensisk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Palæstinensiske konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Palæstinensiske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Palæstinensiske ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Palæstinensisk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Palæstinensisk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Palæstinensisk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.