Portugal Flag

Portugals Konsulat i Odense

Danmark Flag

Den Portugals diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Portugals konsulat i Odense. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Portugals ambassade og alle andre Portugals konsulater i Danmark.

Portugals Konsulat i Odense
Honorary Consulate of Portugal in Odense, Denmark - Vindegade 121 - 5000 Odense C - Denmark

Telefon:

(+45) 40 53 34 39

Fax:

E-mail:

mou@mourids.dk

Hjemmeside:

embaixadadeportugal.dk

Konsul:

Bjarne Mouridsen

Åbningstid:

Efter aftale

Portugals konsulat er en bilateral mission i Odense og promoverer Portugals interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Portugals konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Portugals konsulat i Odense ledes af Bjarne Mouridsen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 40 53 34 39 eller e-mail mou@mourids.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Portugals konsulat

Nu om dage kræver mange Portugals konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Portugals konsulat i Odense kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Portugals konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Odense?

Det kan være, at Portugal har flere konsulater i Danmark. Hvis det Portugals konsulat i Odense er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Portugals konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Odense

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Odense eller andre Portugals konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Portugals ambassade i Danmark Portugals Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Portugals konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Portugals konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Portugals konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale