Schweiz Flag

Schweizs Konsulat i Aarhus

Danmark Flag

Den Schweizs diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Schweizs konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Schweizs ambassade og alle andre Schweizs konsulater i Danmark.

Schweizs Konsulat i Aarhus
Swiss Honorary Consulate in Aarhus, Denmark - c/o Firmenich Flavors - Agro Food Park 13 - 8200 Aarhus N - Denmark

Telefon:

(+45) 89 41 37 39

Fax:

E-mail:

aarhus@honrep.ch

Hjemmeside:

eda.admin.ch/copenhagen

Konsul:

Jacob Nielsen

Åbningstid:

Efter aftale

Schweizs konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Schweizs interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Schweizs konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Schweizs konsulat i Aarhus ledes af Jacob Nielsen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 89 41 37 39 eller e-mail aarhus@honrep.ch

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Schweizs konsulat

Nu om dage kræver mange Schweizs konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Schweizs konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Schweizs konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aarhus?

Det kan være, at Schweiz har flere konsulater i Danmark. Hvis det Schweizs konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Schweizs konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aarhus

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Schweizs konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Schweizs ambassade i Danmark Schweizs Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Schweizs konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Schweizs konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Schweizs konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale