Georgien Flag

Georgiens Konsulat i Horsens

Danmark Flag

Den Georgiens diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Georgiens konsulat i Horsens. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Georgiens ambassade og alle andre Georgiens konsulater i Danmark.

Georgiens Konsulat i Horsens
Georgian Honorary Consulate in Horsens, Denmark - Lovetvej 30 - 8740 Braendstrup - Denmark

Telefon:

(+45) 7576 0043

Fax:

(+45) 7576 0204

E-mail:

mbols@mofa.gov.ge

Hjemmeside:

Konsul:

Marianne Bols

Åbningstid:

Efter aftale

Georgiens konsulat er en bilateral mission i Horsens og promoverer Georgiens interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Georgiens konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Georgiens konsulat i Horsens ledes af Marianne Bols , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 7576 0043 eller e-mail mbols@mofa.gov.ge

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Georgiens konsulat

Nu om dage kræver mange Georgiens konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Georgiens konsulat i Horsens kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Georgiens konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Horsens?

Det kan være, at Georgien har flere konsulater i Danmark. Hvis det Georgiens konsulat i Horsens er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Georgiens konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Horsens

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Horsens eller andre Georgiens konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Georgiens ambassade i Danmark Georgiens Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Georgiens konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Georgiens konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Georgiens konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale