Kosovo Flag

Kosovosk Konsulat i København

Danmark Flag

Den Kosovoske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Kosovos konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Kosovoske ambassade og alle andre Kosovosk konsulater i Danmark.

Kosovosk Konsulat i København
Kosovar Consulate in Copenhagen, Denmark - Frederiksholms Kanal 4, st.tv. - 1220 Copenhagen K - Denmark

Telefon:

(+45) 33 327 155 & (+45) 50 336 755

Fax:

E-mail:

consulate.copenhagen@rks-gov.net

Hjemmeside:

Konsul:

Arton Krasniqi

Åbningstid:

Efter aftale

Kosovos konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Kosovoske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Kosovoske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Kosovos konsulat i København ledes af Arton Krasniqi , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 33 327 155 & (+45) 50 336 755 eller e-mail consulate.copenhagen@rks-gov.net

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Kosovos konsulat

Nu om dage kræver mange Kosovoske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Kosovos konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Kosovoske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Kosovo har flere konsulater i Danmark. Hvis det Kosovosk konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Kosovosk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Kosovoske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Kosovoske ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Kosovosk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Kosovosk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Kosovosk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale