Storbritannien Flag

Britisk Konsulat i Fredericia

Danmark Flag

Den Britiske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Storbritanniens konsulat i Fredericia. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Britiske ambassade og alle andre Britisk konsulater i Danmark.

Britisk Konsulat i Fredericia
British Honorary Consulate in Fredericia, Denmark - Algade 24 - 5500 Middelfart - Denmark

Telefon:

(+45) 20 20 57 22

Fax:

E-mail:

mrh@rahbekinvest.dk

Hjemmeside:

Konsul:

Morten Rahbek Hansen

Åbningstid:

Efter aftale

Storbritanniens konsulat er en bilateral mission i Fredericia og promoverer Britiske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Britiske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Storbritanniens konsulat i Fredericia ledes af Morten Rahbek Hansen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 20 20 57 22 eller e-mail mrh@rahbekinvest.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Storbritanniens konsulat

Nu om dage kræver mange Britiske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Storbritanniens konsulat i Fredericia kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Britiske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Fredericia?

Det kan være, at Storbritannien har flere konsulater i Danmark. Hvis det Britisk konsulat i Fredericia er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Britisk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aabenraa, Aarhus, Fredericia og Herning

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Fredericia eller andre Britiske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Britiske ambassade i Danmark Storbritanniens Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Britisk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Britisk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Britisk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale