Filippinerne Flag

Filippinsk Konsulat i Aarhus

Danmark Flag

Den Filippinske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Filippinernes konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Filippinske ambassade og alle andre Filippinsk konsulater i Danmark.

Filippinsk Konsulat i Aarhus
Philippine Honorary Consulate in Aarhus, Denmark - Bjarkesvej 30 - 8230 Abyhoj - Denmark

Telefon:

(+45) 2917 7040

Fax:

E-mail:

consulate@lindberg.com

Hjemmeside:

Konsul:

Mr Henrik Esmann Lindbergh

Åbningstid:

Efter aftale

Filippinernes konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Filippinske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Filippinske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Filippinernes konsulat i Aarhus ledes af Mr Henrik Esmann Lindbergh , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 2917 7040 eller e-mail consulate@lindberg.com

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Filippinernes konsulat

Nu om dage kræver mange Filippinske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Filippinernes konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Filippinske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aarhus?

Det kan være, at Filippinerne har flere konsulater i Danmark. Hvis det Filippinsk konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Filippinsk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aarhus og København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Filippinske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Filippinske ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Filippinsk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Filippinsk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Filippinsk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale