Moldova Flag

Moldovisk Konsulat i Aalborg

Danmark Flag

Den Moldoviske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Moldovas konsulat i Aalborg. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Moldoviske ambassade og alle andre Moldovisk konsulater i Danmark.

Moldovisk Konsulat i Aalborg
Moldovan Honorary Consulate in Aalborg, Denmark - Bygholmen 8 - 9000 Aalborg - Denmark

Telefon:

(+45) 4534 3040

Fax:

E-mail:

Hjemmeside:

www.moldova.dk

Konsul:

Asser Mortensen

Åbningstid:

Efter aftale

Moldovas konsulat er en bilateral mission i Aalborg og promoverer Moldoviske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Moldoviske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Moldovas konsulat i Aalborg ledes af Asser Mortensen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 4534 3040 eller e-mail

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Moldovas konsulat

Nu om dage kræver mange Moldoviske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Moldovas konsulat i Aalborg kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Moldoviske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aalborg?

Det kan være, at Moldova har flere konsulater i Danmark. Hvis det Moldovisk konsulat i Aalborg er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Moldovisk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aalborg

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aalborg eller andre Moldoviske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Moldoviske ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Moldovisk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Moldovisk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Moldovisk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale