Luxembourg Flag

Luxembourgs Konsulat i Aarhus

Danmark Flag

Den Luxembourgs diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Luxembourgs konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Luxembourgs ambassade og alle andre Luxembourgs konsulater i Danmark.

Luxembourgs Konsulat i Aarhus
Luxembourg Honorary Consulate in Aarhus, Denmark - Radhuspladsen 3 - 8000 Aarhus C - Denmark

Telefon:

(+45) 38 77 45 88

Fax:

E-mail:

Hjemmeside:

Konsul:

Åbningstid:

Efter aftale

Luxembourgs konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Luxembourgs interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Luxembourgs konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Luxembourgs konsulat i Aarhus ledes af , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 38 77 45 88 eller e-mail

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Luxembourgs konsulat

Nu om dage kræver mange Luxembourgs konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Luxembourgs konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Luxembourgs konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aarhus?

Det kan være, at Luxembourg har flere konsulater i Danmark. Hvis det Luxembourgs konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Luxembourgs konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Luxembourgs konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aarhus

Luxembourgs Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Luxembourgs konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Luxembourgs ambassade i Danmark Luxembourgs Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Luxembourgs konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Luxembourgs konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Luxembourgs konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.