Guatemala Flag

Guatemalansk Konsulat i København

Danmark Flag

Den Guatemalanske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Guatemalas konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Guatemalanske ambassade og alle andre Guatemalansk konsulater i Danmark.

Guatemalansk Konsulat i København
Guatemalan Consulate General in Copenhagen, Denmark - Vallerod Banevej 11B - 2960 Rungsted Kyst - Denmark

Telefon:

(+45) 9392 4284

Fax:

E-mail:

info@guatemalakonsulat.dk

Hjemmeside:

guatemalakonsulat.dk

Konsul:

Michael Skovbo Buhlmann

Åbningstid:

Efter aftale

Guatemalas konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Guatemalanske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Guatemalanske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Guatemalas konsulat i København ledes af Michael Skovbo Buhlmann , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 9392 4284 eller e-mail info@guatemalakonsulat.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Guatemalas konsulat

Nu om dage kræver mange Guatemalanske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Guatemalas konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Guatemalanske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Guatemala har flere konsulater i Danmark. Hvis det Guatemalansk konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Guatemalansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Guatemalanske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Guatemalanske ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Guatemalansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Guatemalansk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Guatemalansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale