Belize Flag

Belizeansk Konsulat i København

Danmark Flag

Den Belizeanske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Belizes konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Belizeanske ambassade og alle andre Belizeansk konsulater i Danmark.

Belizeansk Konsulat i København
Belizean Honorary Consulate in Copenhagen, Denmark - Radhuspladsen 16 - DK-1550 Copenhagen - Denmark

Telefon:

(+45) 5356 3223

Fax:

E-mail:

christian.krogh@belizeconsulate.dk

Hjemmeside:

belizeconsulate.dk

Konsul:

Mr Christian Krogh

Åbningstid:

Belizes konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Belizeanske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Belizeanske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Belizes konsulat i København ledes af Mr Christian Krogh , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 5356 3223 eller e-mail christian.krogh@belizeconsulate.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Belizes konsulat

Nu om dage kræver mange Belizeanske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Belizes konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Belizeanske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Belize har flere konsulater i Danmark. Hvis det Belizeansk konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Belizeansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Belizeanske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Belizeanske ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Belizeansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Belizeansk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Belizeansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale