Albanien Flag

Albaniens Konsulat i Hellerup

Danmark Flag

Den Albaniens diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Albaniens konsulat i Hellerup. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Albaniens ambassade og alle andre Albaniens konsulater i Danmark.

Albaniens Konsulat i Hellerup
Albanian Honorary Consulate in Gentofte, Denmark - Marievej 8 - 2900 Hellerup - Denmark

Telefon:

(+45) 2048 5063

Fax:

E-mail:

albanskkonsulat@mail.dk

Hjemmeside:

www.albanskkonsulat.dk/

Konsul:

Hans-Georg Nielsen

Åbningstid:

Telephone times: Mandag - Fredag 13.00 - 16.00

Albaniens konsulat er en bilateral mission i Hellerup og promoverer Albaniens interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Albaniens konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Albaniens konsulat i Hellerup ledes af Hans-Georg Nielsen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 2048 5063 eller e-mail albanskkonsulat@mail.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Albaniens konsulat

Nu om dage kræver mange Albaniens konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Albaniens konsulat i Hellerup kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Albaniens konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Hellerup?

Det kan være, at Albanien har flere konsulater i Danmark. Hvis det Albaniens konsulat i Hellerup er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Albaniens konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Hellerup

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Hellerup eller andre Albaniens konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Albaniens ambassade i Danmark Albaniens Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Albaniens konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Albaniens konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Albaniens konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale