Taiwan Flag

Taiwans Konsulat i København

Danmark Flag

Den Taiwans diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Taiwans konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Taiwans ambassade og alle andre Taiwans konsulater i Danmark.

Taiwans Konsulat i København
Taiwanese Representative Office in Copenhagen, Amaliegade 3, 2nd floor, 1256 Copenhagen K, Denmark

Telefon:

(+45) 3393-5152

Fax:

(+45) 3393-2235

E-mail:

tro.cph@get2net.dk

Hjemmeside:

Konsul:

Taiwanese Representative Office

Åbningstid:

Taiwans konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Taiwans interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Taiwans konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Taiwans konsulat i København ledes af Taiwanese Representative Office, Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 3393-5152 eller e-mail tro.cph@get2net.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Taiwans konsulat

Nu om dage kræver mange Taiwans konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Taiwans konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Taiwans konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Taiwan har flere konsulater i Danmark. Hvis det Taiwans konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Taiwans konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Taiwans konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Taiwans ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Taiwans konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Taiwans konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Taiwans konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale