Jordan Flag

Jordans Konsulat i København

Danmark Flag

Den Jordans diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Jordans konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Jordans ambassade og alle andre Jordans konsulater i Danmark.

Jordans Konsulat i København
Jordanian Consulate in Copenhagen, Denmark Snaregade 12, ground floor 1205 Copenhagen K Denmark

Telefon:

(+45) 33 33 86 77

Fax:

(+45) 33 33 89 86

E-mail:

jordanskonsulat@mail.tele.dk

Hjemmeside:

Konsul:

Mr Jorgen Seckfleth Carle

Åbningstid:

Jordans konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Jordans interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Jordans konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Jordans konsulat i København ledes af Mr Jorgen Seckfleth Carle , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 33 33 86 77 eller e-mail jordanskonsulat@mail.tele.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Jordans konsulat

Nu om dage kræver mange Jordans konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Jordans konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Jordans konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Jordan har flere konsulater i Danmark. Hvis det Jordans konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Jordans konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Jordans konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Jordans ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Jordans konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Jordans konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Jordans konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale