Japan Flag

Japans Konsulat i Aarhus

Danmark Flag

Den Japans diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Japans konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Japans ambassade og alle andre Japans konsulater i Danmark.

Japans Konsulat i Aarhus
Japanese Consulate General in Aarhus, Denmark - c/o Danish Crown - Marsvej 43 - 8900 Randers - Denmark

Telefon:

(+45) 8919 1406

Fax:

(+45) 8619 1958

E-mail:

kj@kjbusiness.dk

Hjemmeside:

Konsul:

Mr Kjeld Johannesen

Åbningstid:

Japans konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Japans interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Japans konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Japans konsulat i Aarhus ledes af Mr Kjeld Johannesen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 8919 1406 eller e-mail kj@kjbusiness.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Japans konsulat

Nu om dage kræver mange Japans konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Japans konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Japans konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aarhus?

Det kan være, at Japan har flere konsulater i Danmark. Hvis det Japans konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Japans konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aarhus

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Japans konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Japans ambassade i Danmark Japans Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Japans konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Japans konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Japans konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale