Congo Den Demokratiske Republik Flag

Demokratiske Republik Congo Konsulat i København

Danmark Flag

Den Demokratiske Republik Congo diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Congo Den Demokratiske Republiks konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Demokratiske Republik Congo ambassade og alle andre Demokratiske Republik Congo konsulater i Danmark.

Demokratiske Republik Congo Konsulat i København
Congolese (Dem) Consulate General in Copenhagen, Denmark Norrebred 51 2625 Vallensbek Denmark

Telefon:

(+45) 43 62 68 10 (+45) 40 21 98 65

Fax:

(+45) 43 62 68 10

E-mail:

congo_consul@hotmail.com

Hjemmeside:

Konsul:

Marie Pambi Pedersen

Åbningstid:

Congo Den Demokratiske Republiks konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Demokratiske Republik Congo interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Demokratiske Republik Congo konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Congo Den Demokratiske Republiks konsulat i København ledes af Marie Pambi Pedersen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 43 62 68 10 (+45) 40 21 98 65 eller e-mail congo_consul@hotmail.com

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Congo Den Demokratiske Republiks konsulat

Nu om dage kræver mange Demokratiske Republik Congo konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Congo Den Demokratiske Republiks konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Demokratiske Republik Congo konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Congo Den Demokratiske Republik har flere konsulater i Danmark. Hvis det Demokratiske Republik Congo konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Demokratiske Republik Congo konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Demokratiske Republik Congo konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Demokratiske Republik Congo ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Demokratiske Republik Congo konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Demokratiske Republik Congo konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Demokratiske Republik Congo konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale