Colombia Flag

Colombias Konsulat i København

Danmark Flag

Den Colombias diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Colombias konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Colombias ambassade og alle andre Colombias konsulater i Danmark.

Colombias Konsulat i København
Colombian Consulate in Copenhagen, Denmark Lucernemarken 18 3060 Espergerde Denmark

Telefon:

(+45) 49 13 30 92

Fax:

(+45) 49 13 38 92

E-mail:

olewp@post11.tele.dk

Hjemmeside:

Konsul:

Mr Ole Waage Pedersen

Åbningstid:

Colombias konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Colombias interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Colombias konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Colombias konsulat i København ledes af Mr Ole Waage Pedersen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 49 13 30 92 eller e-mail olewp@post11.tele.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Colombias konsulat

Nu om dage kræver mange Colombias konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Colombias konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Colombias konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Colombia har flere konsulater i Danmark. Hvis det Colombias konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Colombias konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Colombias konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: København

Colombias Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Colombias konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Colombias ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Colombias konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Colombias konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Colombias konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.