Cameroon Flag

Camerouns Konsulat i København

Danmark Flag

Den Camerouns diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Cameroons konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Camerouns ambassade og alle andre Camerouns konsulater i Danmark.

Camerouns Konsulat i København
Cameroon Consulate in Copenhagen, Denmark Illumgaard Hveensvej 6 2950 Vedbek Denmark

Telefon:

(+45) 45 89 20 00

Fax:

(+45) 45 89 31 00

E-mail:

axeljuhl@mail.dk

Hjemmeside:

Konsul:

Mr Axel Juhl-Jorgensen

Åbningstid:

Cameroons konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Camerouns interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Camerouns konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Cameroons konsulat i København ledes af Mr Axel Juhl-Jorgensen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 45 89 20 00 eller e-mail axeljuhl@mail.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Cameroons konsulat

Nu om dage kræver mange Camerouns konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Cameroons konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Camerouns konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Cameroon har flere konsulater i Danmark. Hvis det Camerouns konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Camerouns konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Camerouns konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Camerouns ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Camerouns konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Camerouns konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Camerouns konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale