Burundi Flag

Burundis Konsulat i København

Danmark Flag

Den Burundis diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Burundis konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Burundis ambassade og alle andre Burundis konsulater i Danmark.

Burundis Konsulat i København
Burundian Consulate in Copenhagen, Denmark Bredgade 36 1260 Copenhagen K Denmark

Telefon:

(+45) 33 11 12 54

Fax:

(+45) 33 11 61 65

E-mail:

konsul@burundi-konsulat.dk

Hjemmeside:

www.burundi-konsulat.dk

Konsul:

Mr Ragnar G. Norddahl

Åbningstid:

Burundis konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Burundis interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Burundis konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Burundis konsulat i København ledes af Mr Ragnar G. Norddahl , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 33 11 12 54 eller e-mail konsul@burundi-konsulat.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Burundis konsulat

Nu om dage kræver mange Burundis konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Burundis konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Burundis konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Burundi har flere konsulater i Danmark. Hvis det Burundis konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Burundis konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Burundis konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Burundis ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Burundis konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Burundis konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Burundis konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale